Власне, робити крем-мед;
Робити інвертований сироп на меду для підгодівлі бджіл;
Отримання сумішей – більш дорогих продуктів з включенням більш дешевих (задля підвищення рентабельності виробництва);
Робити для продажу гарний мед однорідної рідкої консистенції, який зазвичай не хочуть брати покупці, вважаючи, що туди доданий цукор (ріпаковий, соняшниковий).
Щоб отримати якісно закремований мед за допомогою кремувалки, треба виділити на його виробництво 5-8 днів (враховуючи час декристалізаціі меду та мінімум 48 годин, необхідних на кремування, тоді як оптимальний час на кремування становить 72 години).
Купити кремувалку для меду – це значить, отримувати нові види тих самих медових ласощів (продуктів бджільництва), не витрачаючи на це свого часу. Звичайно ж, окремі пасічники можуть мати іншу точку зору – що можна отримати кремований продукт навіть за допомогою ручного дриля, але це витрата вашого дорогоцінного часу, підвищена витрата електроенергії та максимальний знос інструменту, не призначеного для такої роботи. Всі ці фактори впливають на зважене та мудре рішення купівлі кремувалки для меду.
Кремувалка як пристрій – це бак з нержавійки, вгорі якого встановлений мотор, що рухає ротор. Усередині маса меду інтенсивно перемішується протягом 2-3 днів, кристали цукру розбиваються за рахунок енергії обертання, даючи в результаті медову рідину однорідної кремоподібної консистенції.
Така особливість процесу кремувалки впливає тільки на консистенцію меду, жодним чином не змінюючи його смак. До того ж, ця конструкція може змішувати різні різновиди меду, отримуючи на виході купажування. Змішуючи у кремувалці дорогі та дешеві сорти меду, ви можете отримати «дорогий сорт» в більшому обсязі – відповідно, вигравши за ціною. Тому кремувалка, купити яку можна вигідно у нас, окупиться вам протягом 1-2 сезонів.
У нашому магазині Ваша Пасіка можна придбати будь-яке обладнання для пасіки.